kim-chen-in-zaklikav-do-posilennya-voyennoyi-pidgotovki-na-vipadok-spravzhnoyi-viyni

Кім Чен Ин закликав до посилення воєнної підготовки на випадок "справжньої війни"

 • 841923 переглядiв

КИЇВ. 11 березня. УНН. Північнокорейський лідер Кім Чен Ин наказав військовим активізувати навчання зі стримування та реагування на "справжню війну", якщо це необхідно, передає УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

В четвер Північна Корея запустила балістичну ракету малої дальності біля свого західного узбережжя, заявили військові країни. Вони додали, що вони аналізують можливість того, що країна могла запустити кілька ракет одночасно одного самого району.

На фотографіях, опублікованих північнокорейським інформаційним агентством KCNA, видно, що щонайменше шість ракет було запущено одночасно.

У KCNA повідомили, що підрозділ, який підготовлений для "ударних місій", зробив "потужний залп за наміченими водами" та продемонстрував свою здатність "протидіяти реальній війні".

"Раніше Кім наголошував, що вогневі штурмові підрозділи мають бути добре підготовлені при виконанні двох стратегічних завдань. Перше: стримування війни; друге: для захоплення ініціативи у війні шляхом неухильного посилення різних імітаційних вчень для справжньої війни", — повідомили у ЦТАК.

Українські Національні Новини

Новини Світу