kilkist-zagiblikh-vid-tayfunu-khagibis-zrosla-do-79

Кількість загиблих від тайфуну "Хагібіс" зросла до 79

 • 11707 переглядiв

КИЇВ. 18 жовтня. УНН. В Японії кількість загиблих через тайфун "Хагібіс" зросла до 79. Про це повідомляє УНН із посиланням на телеканал NHK.

"У Японії люди продовжують оговтуватись від тайфуну "Хагібіс", у деяких містах готуються до сильних дощів. Рятувальники досі шукають вісьмох людей. Кількість загиблих зараз – 79", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що в Нагано відновили дамбу, яку розмило через повінь. Також за допомогою мішків з піском почали укріплювати дамбу неподалік від Міягі. Для злиття води від повені використовували насосні машини.

"У деяких містах вже дали рекомендації щодо евакуації з районів, які схильні до затоплення. Посадовці закликають жителів постраждалих районів залишатись насторожі, стверджуючи, що навіть невеликі дощі можуть зпровокувати подальші повені та зсуви", - йдеться у повідомленні.

Вказано, що понад 4000 людей все ще перебувають в центрах евакуації по всій країні. Медик и попереджають людей у притулках про спалахи грипу.

Уряд Японії кваліфікував тайфун "Хагібіс", як важке стихійне лихо, оскільки оціночні витрати на реставрацію вище базового рівня.

Нагадаємо, раніше повідомлялось про 77 жертв тайфуну "Хагібіс".

Українські Національні Новини

Новини Світу