kilkist-novikh-vipadkiv-covid-19-v-indiyi-strimko-zrostaye-pyatiy-den-pospil

Кількість нових випадків COVID-19 в Індії стрімко зростає п’ятий день поспіль

 • 14494 переглядiв

КИЇВ. 2 січня. УНН. У неділю Індія повідомила про понад 27 тисяч нових випадків COVID-19, при цьому кількість інфекцій різко зростає п’ятий день поспіль, але головний міністр столиці Нью-Делі сказав, що панікувати не варто, посилаючись на низький рівень госпіталізації. Про це пише УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

У найбільших містах країни, у тому числі в Делі та фінансовій столиці Мумбаї, нещодавно спостерігається сплеск випадків COVID-19, у тому числі з варіантом Omicron, що викликало нову хвилю пандемії в інших частинах світу.

Хоча кількість активних випадків у Делі лише за останні три дні зросла втричі, головний міністр Арвінд Кеджрівал заявив, що кількість госпіталізацій не зросла.

Доповнення

Делі був одним із найбільш постраждалих міст під час другої хвилі пандемії в Індії минулого року, у лікарнях не вистачало ліжок і кисню, що рятує життя, і пацієнти задихалися.

Загалом в Індії зафіксовано 34,88 мільйона випадків інфікування COVID-19, за останні 24 години – 27 553 нових випадки, свідчать дані міністерства охорони здоров’я в неділю.

Загальна кількість загиблих у країні становить 481 770 осіб.

Індія збирається запустити акцію вакцинації для дітей у віці від 15 до 18 років з понеділка, і уряди штатів готуються до введення доз у школах, лікарнях і в спеціальних таборах.

Українські Національні Новини

Новини Світу