khoroshi-novini-z-kharkivschini-zelenskiy-prokomentuvav-kontrnastup-u-kharkivskiy-oblasti

"Хороші новини з Харківщини": Зеленський прокоментував контрнаступ у Харківській області

 • 232823 переглядiв

КИЇВ. 7 вересня. УНН. Під час свого вечірнього звернення Володимир Зеленський прокоментував контрнаступ у Харківській області. Він повідомив про "хороші новини", але без вказівки будь-яких конкретних населених пунктів. Про це інформує УНН.

Цитата

"Цього тижня ми маємо гарні новини з Харківщини. Напевно, всі вже бачили повідомлення про активність українських захисників. І, думаю, всі громадяни відчувають гордість за наших воїнів. Це заслужена гордість, правильне почуття", - сказав Зеленський.

"Зараз ще не час називати ті чи інші населені пункти, в які повертається український прапор", - додав президент України, але висловив подяку кільком українським частинам, які виявили "хоробрість та героїзм під час виконання бойових завдань".

За даними численних телеграм-каналів, підтверджених кадрами у соціальних мережах, Збройні сили України розпочали контрнаступну операцію під стратегічно важливим містом Балаклія у Харківській області.

За останні два дні українські військові досягли значних успіхів: зуміли взяти в оточення Балаклію і почали рухатися у бік Куп'янська – найважливішого транспортного вузла, який використовується для постачання всього угрупування армії РФ, у тому числі в Донбасі.

Нагадаємо

Контрнаступ в Харківській області: ЗСУ відкинули росіян на лівий берег річок Сіверський Донець та Середня Балаклійка.

Українські Національні Новини

Політика