khlopchik-yakiy-vtrativ-simyu-v-pozhezhi-v-kemerovo-priyshov-do-tyami

Хлопчик, який втратив сім'ю в пожежі в Кемерово, прийшов до тями

 • 14609 переглядiв

КИЇВ. 27 березня. УНН. Потерпілий після трагедії в торговому центрі в Кемерово 11-річний хлопчик, чия сім'я загинула під час пожежі, прийшов до тями і дихає самостійно, повідомила міністр охорони здоров'я Росії Вероніка Скворцова, передає УНН з посиланням на РІА Новини.

Раніше Скворцова розповіла, що найважчий з постраждалих - 11-річний хлопчик, який вистрибнув під час пожежі з четвертого поверху і отримав важкі травми.

При пожежі хлопчик втратив обох батьків і молодшу сестру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пожежа в Кемерово: загинула 41 дитина

"Потерпілий в результаті пожежі в Кемерово хлопчик 11 років прийшов до тями. Він переведений на самостійне дихання. Спілкується, розповідає про те, що трапилося. Самостійно поїв. За даними комп'ютерної томографії, відзначений регрес патологічних порушень", - сказала Скворцова.

Нагадаємо, тисячі людей в Кемерово на мітингу зажадали відставки влади.

Люди зажадали розповісти їм правду про пожежу. Вони впевнені, що загиблих набагато більше, ніж про це офіційно повідомляють.

Нагадаємо, в результаті пожежі в ТЦ "Зимова вишня", за останніми даними, загинули 64 людини. Ще 52 людини постраждали. У соцмережах поширюються повідомлення, що насправді жертвами пожежі стали кілька сотень людей, але влада спростовує ці дані.

Українців не було серед загиблих після опізнання 15 жертв.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП