khabar-pomichnika-nardep-yurchenko-pishe-zayavu-na-vikhid-zi-slugi-narodu

Хабар помічника: нардеп Юрченко пише заяву на вихід зі "Слуги народу"

 • 30031 переглядiв

КИЇВ. 14 вересня. УНН. Народний депутат Олександр Юрченко добровільно пише заяву на вихід з фракції "Слуга Народу". Причиною послужила інформація про передбачуване хабарництво його помічника. Про це повідомив народний депутат від "Слуги народу", заступник голови комітету Олександр Качура в своєму Telegram-каналі, передає УНН.

"Депутат Юрченко добровільно пише заяву на вихід з фракції "Слуга Народу" до вирішення ситуації з "хабарем" помічника", - написав нардеп.

Відзначимо, раніше ЗМІ з посиланням на джерела повідомляли, що НАБУ зловило на хабарі помічника депутата Олександра Юрченка з фракції "Слуга народу".

Таку інформацію опублікував так само колишній депутат від "Слуги народу" Гео Лерос.

"Два дні тому НАБУ затримало на хабарі помічника депутата Олександра Юрченка, який взяв перші 13 тис. з 200 тис. доларів, які передбачалися нардепу Юрченку за законопроект, пов'язаний з побутовими відходами", - написав Лерос на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, 1 вересня народного депутата Гео Лероса виключили із фракції “Слуга народу” за результатами збору підписів більшістю голосів народних депутатів.

Українські Національні Новини

Політика