kambodzha-bude-zmishuvati-vaktsini-v-yakosti-busternikh-doz-dlya-borotbi-z-covid-19

Камбоджа буде змішувати вакцини в якості бустерних доз для боротьби з COVID-19

 • 14844 переглядiв

КИЇВ. 1 серпня. УНН. Камбоджа почне пропонувати бустерні дози проти Covid-19, чергуючи AstraZeneca і китайську вакцину, щоб боротися з поширенням коронавірусу. Про це інформує УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

Прем'єр-міністр країни Хун Сіна, заявив, що уряд запускає кампанію вакцинації дітей у віці від 12 до 17 років, і, що третя бустерна доза буде запропонована в пріоритетному порядку для 1 мільйона робочих.

"Люди, які раніше були вакциновані Sinopharm і Sinovac, повинні отримати AstraZeneca в якості третьої бустерної дози, - сказав Хун Сіна. - Для камбоджійців, які були вакциновані AstraZeneca, Sinovac слід вводити у вигляді третьої дози", - додав він.

Хун Сіна також сказав, що країна буде закуповувати більше вакцин AstraZeneca через Covax для бустерних ін'єкцій і що вакцини Johnson & Johnson будуть використовуватися для імунізації корінних народів на північному сході Камбоджі.

Доповнення

На цьому тижні Камбоджа ввела карантин в восьми провінціях, що межують з Таїландом, щоб запобігти поширенню "Дельта" варіанту коронавірусу в країні.

Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) заявила на цьому тижні, що варіант "Delta" був виявлений серед мігрантів, які повертаються з Таїланду через сухопутні кордони, і тепер він знаходиться в місцевому співтоваристві.

Додамо

Камбоджі вдавалося в значній мірі стримувати вірус протягом більшої частини минулого року, але спалах, вперше зафіксований ​​в кінці лютого, призвів до того, що загальна кількість випадків захворювання досягла 77 919, при цьому загинуло 1 420 людей.

Українські Національні Новини

Новини Світу