kadrovi-rishennya-uryadu-kogo-priznachili-v-derzhorganakh-ta-oda

Кадрові рішення уряду: кого призначили в держорганах та ОДА

 • 17229 переглядiв

КИЇВ. 3 березня. УНН. Кабінет міністрів на засіданні у середу, 3 березня, ухвалив низку кадрових рішень, зокрема, призначивши нового в.о. голови Держгеокадастру та погодивши призначення заступника голови Чернігівської ОДА. Про це повідомив представник уряду у парламенті, нардеп Василь Мокан у соцмережах, передає УНН.

Деталі

"На сьогоднішньому засіданні Кабмін ухвалив низку кадрових рішень", - повідомив Мокан.

З його слів, урядовці проголосували за:

  • призначення Данішевського Геннадія Валентиновича - заступником міністра з питань стратегічних галузей промисловості України.
  • призначення Пілата Олега Леонідовича - заступником голови Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру.
  • визнання таким, що втратило чинність, розпорядження Кабінету міністрів України від 21 грудня 2020-го року №1597 ("Про тимчасове покладення обов'язків голови Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру на Пінчука О.І.).
  • тимчасове покладення виконання обов'язків голови Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру на Завадського Сергія Олександровича (директор Департаменту ведення державного земельного кадастру Держгеокадастру).
  • погодження призначення Бойко Олени Анатоліївни - першою заступницею голови Чернігівської ОДА.

Доповнення

Посада голови Держгеокадастру вакантна, відколи 17 грудня торік Верховна Рада України призначила Романа Лещенка міністром аграрної політики та продовольства України. До цього Роман Лещенко був головою згаданого відомства - з 10 червня 2020 року.

Держгеокадастр має певну роль у запуску ринку землі в Україні, що заплановано у липні 2021 року. Відомство проводить інвентаризацію земель.

Українські Національні Новини

Політика