kabmin-zvilniv-zastupnika-uruskogo-za-poganu-povedinku

Кабмін звільнив заступника Уруського "за погану поведінку"

 • 18239 переглядiв

КИЇВ. 21 січня. УНН. Уряд на позачерговому засіданні розглянув питання про звільнення з посади заступника міністра з питань стратегічних галузей промисловості Віталія Немілостівого через його поведінку. Про це написав у Telegram представник Кабінету міністрів у Верховній Раді Василь Мокан, передає УНН.

"Немілостівого звільнено. Кабмін прийняв відповідне розпорядження", - написав представник Кабміну у ВР. 

Також на звільнення відреагував глава уряду Денис Шмигаль. За його слова, поведінка тепер вже ексзаступника міністра була "неприпустимою". 

"Поведінка, яку дозволив собі заступник міністра з питань стратегічних галузей промисловості Віталій Немілостівий, є неприпустимою. Усі мають бути рівними перед законом. Тому ми оперативно розглянули питання звільнення заступника міністра. Посада в Кабінеті Міністрів України — це не привілей, це перш за все відповідальність перед людьми та країною", - написав Шмигаль.

Додамо, Немілостівий родом із Харкова. Після отримання вищої освіти відразу обіймав високі посади – радник на підприємтсві, генеральний директор, президент корпорації. З 2007 по 2010 був першим заступником міністра промислової політики України, потім заступником. Працював народним депутатом сьомого скликання, у 2013 році склав повноваження. Став почесним главою корпорації "УкрІннМаш".

Нагадаємо, раніше у ЗМІ з’являлася інформація, що Віталія Немілостівого зупинила патрульна поліція, яка запідозрила його у водінні у нетверезому стані. На опублікованому у ЗМІ відеозаписі видно, як правоохоронці намагаються зупинити заступника міністра для складання протоколу, коли Немілостівий повторює, що він заступник міністра і намагається піти з місця оформлення протоколу.

За інформацією патрульних, на нього було складено протокол, матеріали направлені до суду.

Українські Національні Новини

Політика