kabmin-vnis-zmini-do-komisiyi-z-obrannya-direktora-dbr

Кабмін вніс зміни до комісії з обрання директора ДБР

 • 9881 переглядiв

КИЇВ. 24 липня. УНН. Кабінет міністрів України вніс зміни до складу комісії з проведення конкурсу на зайняття посад директора Державного бюро розслідувань (ДБР), його заступників, директорів територіальних органів та керівників підрозділів центрального апарату ДБР. Відповідне рішення ухвалив уряд на засіданні, передає кореспондент УНН.

Відповідно до ухваленого рішення, до складу конкурсної комісії увійшли: провідний науковий співробітник відділу проблем кримінального права, кримінології та судоустрою Інституту держави і права ім. Корецького Національної академії наук України Оксана Кваша; завідувач відділом проблем кримінального права, кримінології та судоустрою Інституту держави і права ім. Корецького НАНУ Олександр Костенко; начальник відділу підготовки прокурорів по організації роботи в органах прокуратури і викладання професійної етики Інституту спецпідготовки Національної академії прокуратури України Віктор Кощинець.
Вони призначені на місце Романа Майданика, Віктора Самохвалова, Тетяни Сліпачук.

Нагадаємо, наприкінці червня Президент України Володимир Зеленський підписав указ, яким визначив осіб до складу комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора Державного бюро розслідувань.

Українські Національні Новини

Політика