kabmin-vidstoroniv-bozhka-vid-vikonannya-obovyazkiv-zastupnika-golovi-mzs

Кабмін відсторонив Божка від виконання обов'язків заступника голови МЗС

 • 52750 переглядiв

КИЇВ. 23 червня. УНН. Кабінет міністрів України відсторонив Єгора Божка від виконання обов'язків заступника міністра закордонних справ. Про це йдеться у розпорядженні уряду №706 від 19 червня, передає УНН.

"Підтримати заяву заступника міністра закордонних справ України Божка Єгора Валерійовича про відсторонення його від виконання повноважень за посадою заступника міністра закордонних справ України", - сказано у документі.

Нагадаємо, 19 червня Єгор Божок написав заяву про відсторонення його від посади заступника міністра закордонних справ України.

Так, Божок опублікував фото заяви у якій зазначає, що у зв'язку з тим, що генеральною прокуратурою вирішено продовжити слідство у внесеному в ЄРДР провадженні за підозрою у розслідуванні ситуації, яка склалася, він просить відсторонити себе від виконання повноважень з посади заступника міністра закордонних справ України.

Нагадаємо, заступнику міністра МЗС повідомили про підозру у справі п'ятого президента України Петра Порошенка.

Як повідомлялося, у ДБР заявили, що повідомлено про підозру п’ятому президенту України. Генпрокурор Ірина Венедіктова під час брифінгу заявила, що підписала підозру Порошенку про перевищення повноважень у справі щодо призначення на посаду заступника керівника Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочка.

Українські Національні Новини

Політика