kabmin-predstavit-doopratsovanu-programu-diy-uryadu-v-tsyu-pyatnitsyu-nardep

Кабмін представить доопрацьовану програму дій уряду в цю п'ятницю - нардеп

 • 17289 переглядiв

КИЇВ. 10 червня. УНН. Цієї п'ятниці, 12 червня, Кабмін представить доопрацьований варіант програми дій уряду. Проголосують за неї на наступному пленарному тижні. Про це в Telegram написав народний депутат Олександр Качура, передає УНН.

"Цієї п'ятниці Кабмін подасть нову доопрацьовану програму, так звану "2:0". Її основа - пропозиції профільних комітетів. Програма прописана на 80-90 сторінках", - написав Качура.

Посилаючись на слова колег з Кабміну, він повідомив, що в кожному розділі вказані чіткі шляхи реалізації реформи і очікувані результати від проведених дій уряду.

"Текст програми, скоріше за все, опублікують завтра. А голосувати за неї ми будемо вже на наступному пленарному тижні", - додав нардеп.

Раніше УНН писав, що до кінця цього тижня Кабмін готовий представити доопрацьований варіант програми дій уряду і проситиме парламент підтримати її 18-19 червня.

Нагадаємо, Верховна Рада прийняла проект постанови № 3330-п про направлення на доопрацювання Кабінету Міністрів України програми діяльності Кабінету міністрів з урахуванням зауважень і пропозицій висловлених під час її обговорення.

Українські Національні Новини

Політика