izrayilski-siloviki-zatrimali-20-palestintsiv

Ізраїльські силовики затримали 20 палестинців

 • 9420 переглядiв

КИЇВ. 21 лютого. УНН. Під час рейдів на Західному березі річки Йордан і в Східному Єрусалимі сили безпеки Ізраїлю затримали 20 палестинців, повідомляє УНН із посиланням на турецьке інформагентство Anadolu.

Зокрема, в результаті операції, проведеної в районах Телль і Бурка на півночі Західного берега Йордану, за підозрою в причетності до терористичної діяльності були затримані дев'ять палестинців.

Крім того, сили безпеки затримали шістьох палестинців, які готували святкування на честь звільнення члена Демократичного фронту визволення Палестини Мухаммеда Зейдана. У них вилучили пістолет, ножі, маски, мегафон і палестинські прапори.

Також сили безпеки Ізраїлю провели рейд у таборі біженців "Емарі" неподалік від міста Рамалла на Західному березі річки Йордан. У результаті була затримана сім'я з п'яти осіб. При цьому між солдатами і палестинцями сталася сутичка, під час якої військовослужбовці застосували сльозогінний газ і шумові гранати.

За даними палестинської влади, в ізраїльських в'язницях на сьогоднішній день перебуває близько семи тисяч палестинців.

Нагадаємо, 16 лютого Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерреш заявив про відсутність альтернативи вирішенню ізраїльсько-палестинського конфлікту на основі принципу “дві держави для двох народів”.

Українські Національні Новини

Новини Світу