gromadyanin-litvi-namagavsya-perepraviti-cherez-ukrayinu-5-tis-pachok-sigaret-do-britaniyi

Громадяни Литви намагались переправити через Україну 5 тис. пачок сигарет до Британії

 • 6522 переглядiв

КИЇВ. 1 квітня. УНН. Працівники митного поста "Аеропорт "Бориспіль" Київської митниці ДФС упередили спробу незаконного переміщення через митний кордон України великої партії тютюнових виробів. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ГУ ДФС у Київській області.

Згідно із повідомленням, 4388 пачок тютюнових виробів Queen Menthol білоруського виробництва, але без марок акцизного податку, було виявлено у п’ятьох громадян Литви, які відлітали через аеропорт "Бориспіль" авіарейсом до Великобританії. Для проходження митного контролю четверо чоловіків та одна жінка обрали спрощену систему – "зелений коридор", чим зокрема засвідчили, що не мають товарів, заборонених або обмежених до переміщення через митний кордон України. Але, під вибіркової митної перевірки в ручній поклажі авіапасажирів, було виявлено зазначену партію контрабандних цигарок.

У прес-службі зазначили, що на іноземців складено протоколи про порушення митних правил. Тютюнові вироби, вилучені до винесення судового рішення.

Раніше УНН повідомляв, що одеські митники упередили незаконне переміщення понад 20 тисяч пачок сигарет. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП