gospitalizovanogo-pislya-kilkadennoyi-gikavki-prezidenta-braziliyi-vipisali-z-likarni

Госпіталізованого після кількаденної гикавки президента Бразилії виписали з лікарні

 • 21573 переглядiв

КИЇВ. 18 липня. УНН. Президент Бразилії Жаїр Болсонару покинув лікарню в неділю після того, як з минулого тижня лікувався там від кишкової непрохідності. Про це УНН повідомляє з посиланням на AP.

Деталі

Болсонару, який був госпіталізований в середу в лікарню Vila Nova Star в Сан-Паулу через болі в животі і постійну гикавку, при виписці, здавалося, був у хорошому настрої і сказав журналістам, що сподівається на реберця барбекю через 10 днів, пише видання.

Спочатку лікарі розглядали можливість операції 66-річного Болсонару, але вирішили цього не робити. Протягом декількох днів Болсонару годували через зонд. Згодом йому дозволили покинути лікарню - після того, як він повернувся до нормального прийому їжі.

На оприлюднених з медзакладу постах в соціальних мережах Болсонару ходить по лікарні, продовжує працювати, зустрічаючись з членами кабінету міністрів по відеоконференції.

Доповнення

У 2018 році Болсонару був поранений ножем в живіт під час передвиборної кампанії. Відтоді він переніс кілька операцій, деякі не пов'язані з нападом.

Українські Національні Новини

Новини Світу