golovniy-sponsor-brexit-mav-zvyazki-z-rosiyeyu-the-guardian

Головний спонсор Brexit мав зв’язки з Росією – Тhe Guardian

 • 7180 переглядiв

КИЇВ. 11 червня. УНН. Найбільший донор кампанії за вихід Великої Британії з ЄС мільйонер Аррон Бенкс має зв’язки з російськими бізнесменами і зустрічався з дипломатами РФ. Про це повідомляє УНН з посиланням на Тheguardian.

Видання інформує, що Бенкс їздив до Москви у лютому 2016 року та неодноразово контактував з російськими чиновниками, щоб обговорити можливості бізнесу та питання, що становлять взаємний інтерес під час кампанії за Brexit і після неї.

Також повідомляється, що Бенкс був знайомий з Олександром Удодом, якого вважають російським розвідником, і якого вислали з Британії після отруєння Сергія та Юлії Скрипаль у Солсбері.

Як повідомляв УНН, міністр закордонних справ Великої Британії Борис Джонсон попередив, що може статися криза Brexit, але "врешті все буде гаразд", додавши, що президент США Дональд Трамп зайняв би більш жорстку позицію, очолюючи переговори.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп висловив невдоволення з приводу того, що розслідування втручання РФ у американські вибори 2016 року, яке проводить спецпрокурор Роберт Мюллер, як і раніше триває.

Українські Національні Новини

Новини Світу