glava-dsns-poyasniv-zelenskomu-prichini-pogirshennya-situatsiyi-iz-gasinnyam-pozhezh-na-luganschini

Глава ДСНС пояснив Зеленському причини погіршення ситуації із гасінням пожеж на Луганщині

 • 20172 переглядiв

КИЇВ. 5 жовтня. УНН. Причинами погіршення ситуації із гасінням пожеж на Луганщині були несприятливі погодні умови, замінування територій і неможливість застосування авіації. Про це заявив глава ДСНС Микола Чечоткін на селекторній нараді під головуванням Президента України Володимира Зеленського, передає пресслужба ОПУ, інформує УНН.

"На нараді Главі держави також доповіли про стан гасіння пожеж на Луганщині. Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін зазначив, що ситуація з ліквідацією займань погіршувалася через несприятливі погодні умови, замінування територій та неможливість використання авіації через негоду. Однак він наголосив, що вдалося не допустити знищення вогнем складів боєприпасів", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося раніше в УНН, ліквідовано вже шість осередків пожеж на Луганщині.

Нагадаємо, 30 вересня вздовж лінії розмежування на Луганщині виникло 6 масштабних осередків лісових пожеж, згодом їх стало більше. Наразі, за даними поліції, відомо про 11 загиблих та 19 постраждалих внаслідок стихії. В ООС причиною назвали ворожі збройні провокації із застосуванням трасуючих куль. Відкрито 11 проваджень.

Українські Національні Новини

Політика