gaulyayter-saldo-priznachiv-referendum-na-khersonschini-na-ti-zh-dati-scho-l-dnr

гауляйтер сальдо призначив "референдум" на Херсонщині на ті ж дати, що "л/днр"

 • 215698 переглядiв

КИЇВ. 20 вересня. УНН. Гауляйтер тимчасово окупованої частини Херсонської області володимир сальдо призначив проведення "референдуму" щодо входження регіону до складу рф на 23-27 вересня, повідомляють росЗМІ, пише УНН.

Деталі

Як повідомляється, він нібито підписав відповідний "указ".

Доповнення

У так званих "днр" та "лнр" на окупованих територіях Донецької та Луганської областей призначили дати так званого "референдуму" про приєднання до рф на 23-27 вересня.

При цьому видання "Медуза" з посиланням на два близькі до адміністрації президента рф джерела пише, що на окупованих територіях України - у Запорізькій та Херсонській областях "референдуми" також заплановано з 23 по 27 вересня.

Водночас сьогодні у тимчасово зайнятому окупантами Мелітополі у Запорізькій області, за повідомленнями росЗМІ, зігнали "з'їзд жителів Запорізької області" щодо проведення "референдуму" про входження до складу росії.

Член псевдооргану окупантів "військово-цивільної адміністрації" рогов там сказав, за даними росЗМІ, що для проведення "референдуму" все готово, він може відбутися вже найближчими днями.

Українські Національні Новини

Політика