futbolisti-shakhtarya-dopomogli-braziliyi-zdolati-khorvatiyu

Футболісти "Шахтаря" допомогли Бразилії здолати Хорватію

 • 10320 переглядiв

КИЇВ. 4 червня. УНН. Національна команда Бразилії з футболу в центральному товариському матчі дня перемогла збірну Хорватії з рахунком 2:0, інформує УНН з посиланням на прес-службу "Шахтаря".

"Селесао" протягом всієї гри володіли помітною перевагою, але основні події розгорнулися після перерви. Рахунок був відкритий на 69-й хвилині - після красивого сольного проходу відзначився Неймар.

Футболісти "Шахтаря" вийшли на поле синхронно: на 82-й хвилині Тайсон замінив Коутиньо, а Фред - Вілліана. Обидва "гірники" активно підтримували атаки своєї команди, а Тайсон взяв участь і в другому забитому м'ячі: на правому фланзі він підключив Каземіро, той навісив у штрафну, а Фірміно пробив голкіпера.

Бразильці мали значну перевагу над опонентом, що підтверджує статистика – 62 відсотки володіння м'ячем проти 38, 15:4 за ударами, 17:15 штрафні.

Відзначимо, що екс-захисник "Динамо" Домагой Віда провів за хорватів повний поєдинок на полі.

Додамо також, 10 червня бразильці проведуть кінцевий спаринг перед стартом чемпіонату світу. Суперником підопічних Тіте стане збірна Австрії.

Як повідомляв УНН, відбувся перший із двох товариських матчів, запланованих у збірної України на поточному зборі. Зустріч “синьо-жовтих” у швейцарській Женеві з командою Марокко завершилася без забитих м’ячів.

Українські Національні Новини

Спорт