fsb-zatrimala-v-krimu-ukrayintsya

ФСБ затримала в Криму українця

 • 9271 переглядiв

КИЇВ. 5 березня. УНН. Так звані "співробітники" УФСБ Росії по окупованому Криму затримали 27-річного громадянина України, підозрюваного в замаху на шахрайство. Про це повідомили журналістам у вівторок в прес-службі ФСБ по окупованому Криму, передає УНН з посиланням на ТАСС.

"Чоловік, не будучи посадовою особою органу з питань міграції МВС Росії, запропонував 49-річному громадянину України в максимально стислі терміни (не менше шести місяців) оформити за грошову винагороду в 10 тис.доларів російське громадянство. При отриманні грошей чоловік був затриманий співробітниками УФСБ Росії по Республіці Крим і місті Севастополі", - йдеться в повідомленні.

У прес-службі уточнили, що стосовно затриманого порушено і розслідується кримінальна справа за ч. 3 ст. 30, ч. 3 ст. 159 КК РФ. Йому пред'явлено звинувачення, і обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Фігурант повністю визнав провину і співпрацює зі слідством.

Нагадаємо, так звані "кримські прикордонники" затримали громадянина України, який намагався потрапити до Криму через контрольований російською стороною пункт пропуску "Армянськ" за підробленим паспортом.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП