fonseka-nazvav-pyatova-naykraschim-vorotarem-ukrayini

Фонсека назвав Пятова найкращим воротарем України

 • 8827 переглядiв

КИЇВ. 20 вересня. УНН. Португальський рульовий "Шахтаря" Паулу Фонсека розповів про помилки в оборонні та прокоментував виступ воротаря Андрія Пятова за підсумками матчу Ліги чемпіонів проти "Хоффенхайму" (2:2), повідомляє УНН з посиланням на сайт "помаранчево-чорних".

"Перед матчем багато хто не вірив і говорив, що це слабка команда. "Хоффенхайм" продемонстрував на полі дуже міцний атакувальний футбол. Гості створювали велику кількість небезпечних моментів, надто в першому таймі. У свою чергу ми припустилися кількох помилок в обороні, давали їм виходити в гострі контратаки. Було багато простору, відкривалися зони, які мають лишатися закритими. Це цілковито підтверджує наші очікування напередодні поєдинку", - наголосив португалець.

На думку Фонсеки, попри два пропущені голи Пятова (в одному з них помилка при виході з воріт), він все одно продовжує довіряти та не сумнівається у ньому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" розпочав співпрацю із іспанською Прімерою

"Якщо трапляються індивідуальні помилки, люди завжди піднесуть їх до такої міри, що забудуть усе хороше, що футболіст робив раніше. Я не маю звички звинувачувати когось з-поміж гравців індивідуально. Так, помилки стаються, проте нічого страшного в них немає. Не слід забувати, що Пятов – чудовий воротар. Гадаю, ніхто не має сумнівів щодо його властивостей. Він – найкращий голкіпер України. Коли я роблю вибір за цією позицією, ніколи не сумніваюся", - додав наставник.

Окрім того, за словами Фонсеки, "Хоффенхайм" став найважчим суперником його команди у сезоні".

Нагадаємо, що візаві Фонсеки виразив задоволеність нічийним рахунок проти "Шахтаря".

Українські Національні Новини

Спорт