fgvfo-prodaye-zemli-rodovid-banku-na-oboloni

ФГВФО продає землі "Родовід банку" на Оболоні

 • 9278 переглядiв

КИЇВ. 17 квітня. УНН. Фонд гарантування вкладів знову продає землі "Родовід банку" на київській Оболоні. Про це УНН повідомили в прес-службі ФГВФО.

Сьомого травня 2019 року у системі "ProZorro.Продажі" відбудеться черговий аукціон з продажу 113,5 га землі в Оболонському районі міста Київ. У Фонді наголошують, що це один з найпривабливіших активів, що обліковуються на балансі АТ "РОДОВІД БАНК".

Цільове призначення земельної ділянки – для будівництва, експлуатації та обслуговування житлових будинків та об’єктів соціально-культурного призначення. Ділянка знаходиться у місті Києві на вулиці Озерна.

Стартова ціна лоту– 740,05 млн грн. Торги відбудуться за "голландською моделлю", що дозволить продати актив за найвищою вартістю, яку готовий запропонувати ринок.

Нагадаємо, цей актив вперше було виставлено на торги у системі ProZorro.Продажі 2 серпня 2018 року, за початковою ціною реалізації 3,7 млрд грн. У лютому минулого року Фонду гарантування вдалося повернути у власність АТ "Родовід Банк" вказану земельну ділянку, яку шахраї намагалися незаконно відчужити у банку.

Зазначимо, що в кінці березня активи АТ "РОДОВІД БАНК" реалізовано на суму 7,25 млн грн.

Українські Національні Новини

Економіка