fedorov-povidomiv-skilki-ukrayintsiv-vstali-v-elektronnu-chergu-na-vaktsinatsiyu-vid-covid-19

Федоров повідомив, скільки українців встали в електронну чергу на вакцинацію від COVID-19

 • 13114 переглядiв

КИЇВ. 11 березня. УНН. Вже 220 тисяч українців записалися в лист очікування щеплення від COVID-19 через сайт або додаток "Дія". Про це повідомив віце-прем’єр-міністр — міністр цифрової трансформації Михайло Федоров в ефірі телеканалу "Дом", передає кореспондент УНН.

Цитата:

"Одна з найбільш популярних послуг – це запис на вакцинацію. Можна у декілька кліків через портал або додаток… записатися на вакцинацію. Вже записалось 220 тисяч українців", - розповів Федоров.

Доповнення

З 1 березня можна записатися до листа очікування вакцинації від COVID-19.

В Україні 24 лютого стартувала вакцинація від COVID-19, першим щеплення отримав лікар із Черкас — вакциною Oxford/AstraZeneca.

Перша партія вакцин від коронавірусу прибула в Україну 23 лютого. Вантажний літак рейсом TK6289 Стамбул — Київ авіакомпанії Turkish Cargo сів в аеропорту в Україні об 11:07. Однак, вакцина летіла з Індії, з зупинкою у Стамбулі. 21 лютого 2021 року міністр охорони здоров’я Максим Степанов проконтролював відвантаження першої партії в 500 тис. вакцин AstraZeneca (CoviShield) з заводу-виробника в індійському місті Пуне.

Як повідомив голова МОЗ Максим Степанов, в Україну прибуло саме цих 500 тис. доз вакцини від коронавірусу Oxford/AstraZeneca (CoviShield).

Українські Національні Новини

Політика