evakuyovani-z-ukhanyu-ukrayintsi-ta-inozemtsi-avtobusami-virushili-iz-kharkivskogo-aeroportu

Евакуйовані з Уханю українці та іноземці автобусами вирушили із Харківського аеропорту

 • 24793 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. Після перевірок в аеропорту Харкова, евакуйовані громадяни України та іноземці у супроводі поліції автобусами виїхали з Харківського аеропорту, повідомляє кореспондент УНН.

О 13:40 6 автобусів з евакуйованими з Уханю громадянами України та іноземця у супроводі поліції та автомобілями швидкої медичної допомоги виїхали з Харківського аеропорту та, ймовірно, прямують до Нових Санжар, де їх мають доправити на територію медичного центру Національної гвардії України "Нові Санжари" у Полтавської області.

Додамо, на борту літака працювали лікарі та перевірили стан евакуйованих із Уханю пасажирів.

Голова Харківської ОДА Олексій Кучер заявив, що найближчі 2,5-3 години літак продезініфікують. Дезінфекція також буде багажу громадян України та іноземців, яких евакуювали з Уханю.

Як повідомлялося раніше в УНН, літак із евакуйованими українцями з Уханю приземлився у Харкові. Перед цим літак приземлився у аеропорту "Бориспіль" на дозаправку.

Нагадаємо, у евакуаційному списку 45 громадян України та 27 іноземців. Літак з евакуйованими українцями та іноземцями на борту вилетів з Уханю вчора ввечері і зробив зупинку в Алматі.

Евакуйованих спеціальним транспортом ДСНС України у супроводі та під охороною поліції доправлять на територію медичного центру Національної гвардії України "Нові Санжари" у Полтавської області. Це спричинило спротив місцевих жителів, відбулися сутички.

Українські Національні Новини

Суспільство