evakuyovani-z-azovstali-doyikhali-do-zaporizhzhya-miskrada-pokazala-video

Евакуйовані з "Азовсталі" доїхали до Запоріжжя: міськрада показала відео

 • 194676 переглядiв

КИЇВ. 3 травня. УНН. Маріупольська міська рада опублікувала відео прибуття евакуаційної колони з заводу "Азовсталь" до Запоріжжя, пише УНН.

Цитата

«Евакуйовані люди з "Азовсталі" вже прибули до Запоріжжя. Там їм надають всю необхідну допомогу», - йдеться в повідомленні.

Деталі

За словами міністра реінтеграції Ірини Верещук, всього евакуювали 156 людей. Вона додала, ще кількасот людей залишаються на території підприємства.

Мер Маріуполя Вадим Бойченко подякував кожному, хто зробив можливим порятунок маріупольців.

«Ми вдячні всім учасникам евакуаційної місії – представникам ООН, Міжнародного Червоного Хреста та міністру Ірині Верещук. Завдяки об’єднанню зусиль нам вдалося врятувати маріупольців з цього пекла», – наголосив він.

Зазначається, що гумкоординатор ООН повідомила, що організація готова повторити операцію з евакуації цивільних осіб із «Азовсталі».

Доповнення

Раніше повідомлялося, що за підтримки ООН та Червоного Хреста на сьогодні, 3 травня, була погоджена евакуація мирного населення з Маріуполя.

В ООН повідомили, що з заводу "Азовсталь" у Маріуполі та інших районів вдалося евакуювати 101 людину. Ще 58 людей доєднались до колони у Мангуші, селищі в передмісті Маріуполя. І загалом 127 людей сьогодні супроводили до Запоріжжя.

У МКЧХ також підбили підсумки п'ятиденної операції з евакуації з "Азовсталі".

Українські Національні Новини

Суспільство