evakuatsiyniy-potyag-z-pokrovska-kursuvatime-do-lvova

Евакуаційний потяг з Покровська курсуватиме до Львова

 • 578970 переглядiв

КИЇВ. 3 травня. УНН. Укрзалізниця змінює схему евакуації громадян України з Покровська. Так, з 3 травня поїзд №234/233 курсуватиме у сполученні Покровськ – Львів замість Покровськ – Чоп. Про це повідомляє УНН, посилаючись на заяву голови Луганської ОВА Сергія Гайдая.

Цитата

"Відсьогодні евакуаційний поїзд із Покровська курсуватиме до Львова. Потяг № 234/233 курсуватиме в сполученні Покровськ – Львів замість Покровськ – Чоп", - йдеться у повідомленні.

Деталі

Поїзд відправлятиметься по непарних днях з Покровська о 16:30, прибуватиме до Дніпра о 19:40. На станції "Дніпро" вагони приєднуватимуться до поїзда № 86/85 Запоріжжя – Львів. До Львова поїзд прибуватиме о 15:51 наступної доби.

Доповнення

Укрзалізниця з 1 по 3 травня, на період дії подовженої комендантської години, тимчасово скасовує приміські поїзди та поїзди далекого сполучення, які курсують до Одеси та зворотно.

З 1 травня призначають додатковий поїзд з Києва до польського міста Хелм. Для зручності пасажирів по станції Хелм організоване хабове сполучення з Варшавою: пасажири, які прибувають до Хелма, можуть швидко пересісти на поїзд до Варшави, який відправляється о 13:11 та прибуває до Варшави о 16:11. 

Українські Національні Новини

Суспільство