eksperti-nazvali-serednyu-vartist-zhitla-v-novobudovakh-stolitsi-v-dolarakh

Експерти назвали середню вартість житла в новобудовах столиці в доларах

 • 10678 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. Медіанна ціна пропозиції квартир на первинному ринку Києва, представлених в базі даних порталу Address.ua, склала 802 дол.США/кв.м., Про це повідомляє УНН.

У травні, до продажу пропонувалися квартири в 248 житлових комплексах представлених в базі даних порталу Address.ua, в їх числі об'єкти незавершеного будівництва та квартири в будинках, зданих в експлуатацію.

Медіанна ціна пропозиції квартир на первинному ринку Києва, представлених в базі даних порталу Address.ua, склала 802 дол. США/кв.м. Даний показник в категорії однокімнатних квартир в травні був на рівні 775 дол. США/кв.м. Двокімнатні - 790 дол. США/кв.м. Медіанна ціна 3-х, а також 4-х і більше кімнатних квартир, склала 925 дол. США/кв.м.

Нагадаємо, експерти відзначають, що первинний ринок житла активніше вторинного. Цьому сприяють ціни, акції від забудовників, а також відродження іпотечного кредитування.

Також нагадаємо, найбільший столичний забудовник "Київміськбуд" має кілька партнерських кредитних програм. "Від мрії - до дій" з ПАТ "Крісталбанк", позику в якій починається з 5% річних, і з АБ "Укргазбанк", в якому можна оформити кредит від 7% річних.

Українські Національні Новини

Київ