ekschempion-svitu-nazvav-usika-naybilsh-skladnim-supernikom-v-karyeri

Ексчемпіон світу назвав Усика найбільш складним суперником в кар'єрі

 • 18194 переглядiв

КИЇВ. 19 травня. УНН. Колишній чемпіон світу у важкій вазі британець Тоні Беллью відніс колишнього супротивника українця Олександра Усика до числа найкращих у цьому виді спорту. Слова Беллью наводить ресурс talkSPORT, передає УНН.

Беллью вважає, що Усик являє собою реальну загрозу для суперважкого дивізіону, але занадто малих розмірів для таких персон, як Тайсон Ф'юрі і Ентоні Джошуа.

"Перш за все, Усик - особливий. Кращий боксер, з яким я коли-небудь бився, без тіні сумніву. Він просто феномен в плані спритності рук і ніг. Реально крутий боєць. До речі, Усик ще і відмінний хлопець. Чи вважаю я Олександра істинної загрозою для суперважкого дивізіону? Звичайно так. Чи думаю я, що Усик здатний побити дуже великих хлопців? Мені так не здається. Великі хлопці - це єдина його проблема. Не зрозумійте мене неправильно. Просто Тайсон Ф'юрі і Ентоні Джошуа - занадто великі хлопці. Вони великі і небезпечні. Ф'юрі і Джошуа зловлять тебе в кінцівці бою. Але повірте мені, що для будь-якого бійця з порівнянними габаритами Усик стане складною головоломкою", - наголосив Беллью.

Нагадаємо, що Беллью відносив двох українців до трійки елітних боксерів світу.

Українські Національні Новини

Спорт