dzhonson-sogodni-oprilyudnit-plan-vikhodu-britaniyi-z-karantinu

Джонсон сьогодні оприлюднить план виходу Британії з карантину

 • 14957 переглядiв

КИЇВ. 5 липня. УНН. Британський прем'єр-міністр Борис Джонсон сьогодні оприлюднить плани щодо остаточного кроку щодо послаблення карантину, включаючи вказівки щодо соціального дистанціювання, захисту обличчя та роботи вдома. Про це пише УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

Решта законодавчих обмежень для запобігання розповсюдженню COVID-19 мають бути скасовані 19 липня, а рішення про подальший розвиток заплановано на 12 липня.

Дані свідчать про те, що випадки продовжуватимуть зростати в міру пом'якшення обмежень, але програма вакцинації послабила зв'язок із госпіталізаціями та смертністю, заявив уряд.

Очікується, що люди навчаться жити з COVID, як і раніше з грипом, говорить Джонсон, маючи на увазі, що госпіталізації, важкі хвороби та смерті продовжуватимуться, але на набагато нижчому рівні, ніж до широкомасштабної вакцинації.

Нагадаємо

Урядові дані показують, що у Великій Британії 86% дорослих отримали першу дозу, а 64% отримали дві дози.

Однак за останні тижні випадки захворювання на COVID-19 зросли, зумовлені нині домінуючим варіантом Delta, і останній крок пом'якшення блокування був відкладений на чотири тижні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Велика Британія розширила список країн, туристи з яких повинні відбувати карантин після приїзду

Українські Національні Новини

Новини Світу