dvichi-viduzhala-vid-kovid-106-richna-pensionerka-vvazhaye-scho-sekret-yiyi-dovgogo-zhittya-u-viski

Двічі видужала від "ковіду" 106-річна пенсіонерка вважає, що секрет її довгого життя - у віскі

 • 30112 переглядiв

КИЇВ. 16 січня. УНН. Британка Мері Ніколсон, яка двічі пережила коронавірус і щойно відсвяткувала своє 106-річчя, впевнена, що секрет її довгого життя - це "стакан віскі на ніч". Про це повідомляє Daily Mail, передає УНН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Глядачі у захваті: три ідеальні серіали для "зимових канікул", під які складно не випити.

Витривала пенсіонерка, відома за прізвиськом "Поллі", вдруге перемогла COVID-19 після позитивного результату тесту напередодні Нового року. Вона стверджує, що віскі і жирне молоко - це секрети її довгого життя. Своє довголіття і міцне здоров'я вона пояснює тим, що п'є цільне молоко і насолоджується "склянкою віскі на ніч". Вона заявила, що у свій 106-й день народження на днях відчувала себе "здоровішою, ніж будь-коли".

"Це великий день народження - 106 років. Я не можу передати, яким прекрасним був мій день народження. Приємно мати можливість святкувати після того, як ви опинилися в ізоляції через вірус", - розповіла Ніколсон.

За своє сторічне життя колишня кухарка в їдальні Мері Ніколсон пережила дві світові війни і три пандемії грипу. Вона також ніколи не була заміжньою і не мала дітей.

Нагадаємо, раніше дегустатор міцних алкогольних напоїв Валентина Попова розповіла про те, як правильно пити, закушувати і отримувати від цього задоволення.

Нагадаємо також, що експерти першої крафтового горілки "Др. Житник" розвінчали головні міфи про те, як правильно подавати і пити горілку.

Раніше УНН писав, що до ТОП-5 вітчизняних виробників якісної горілки відносяться такі компанії: "Баядера - Груп" (ТМ "Хлібний дар"), "Глобал Спірітс" (УДК) (ТМ "Хортиця"), "ЛВН Лімітед" (ТМ "Немірофф"), ЛГЗ "Прайм" (ТМ "Prime", "Др. Житник") і ТОВ "Атлантіс" (ТМ "Грін Дей").

Українські Національні Новини

Суспільство