dtp-z-dvoma-zagiblimi-ditmi-na-prikarpatti-sud-vzyav-vodiya-pid-vartu

ДТП з двома загиблими дітьми на Прикарпатті: суд взяв водія під варту

 • 10447 переглядiв

КИЇВ. 12 липня. УНН. Учаснику ДТП в Івано-Франківській області, внаслідок якої загинуло двоє дітей, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури області.

"За клопотанням прокуратури зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, без права внесення застави", - йдеться в повідомленні.

Раніше учаснику смертельної ДТП прокурор Івано-Франківської області повідомив про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286 ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами") КК України.

Нагадаємо, ДТП сталася 10 липня на ділянці автодороги Н-10 "Стрий-Чернівці-Мамалига", в селі Княжолука. Зіткнулися автомобілі Ford Focus та зустрічний автомобіль Kia Sportage.

Внаслідок ДТП двоє малолітніх пасажирів, 3 та 5 років, автомобіля Ford Focus від отриманих травм померли в Долинській центральній райлікарні. Жінка, яка перебувала у цьому ж автомобілі, та водії обидвох транспортних засобів отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

Згідно з висновком експертизи, водій Kia Sportage у момент скоєння ДТП перебував у стані алкогольного сп’яніння. Він був затриманий у порядку статті 208 КПК України.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП