dtp-na-kiyivschini-vidkrito-kriminalne-provadzhennya

ДТП на Київщині: відкрито кримінальне провадження

 • 14918 переглядiв

КИЇВ. 2 січня. УНН. В наслідок ДТП яка сталася 27 грудня в Обухівському районі на 39 км траси Київ-Знам’янка, відкрито кримінальне провадження за 286 ст. за порушення правил безпеки дорожнього руху кримінального кодексу України. Про це УНН повідомив керівник прес-служби поліції Київської області Микола Жукович.

"Відкрили кримінальне провадження за 286 ст. за порушення правил безпеки дорожнього руху. Троє пасажирів "Запорожця" загинули на місці, чотирьох потерпілих з маршрутного автобусу з тілесними ушкодженнями доставили до лікарні. На разі триває слідство, слідчі встановлюють причину дорожньо-транспортної пригоди. Відкрито кримінальне провадження за 286 ст. за порушення правил безпеки дорожнього руху кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 27 грудня на Обухівському районі на 39 км траси Київ-Знам’янка сталася ДТП. Водій маршрутного автобусу "ГалАЗ", виконуючи зупинку для посадки пасажира, зупинився частково на правій смузі руху. У цей час водій вантажного автомобіля DAF, який рухався у попутному напрямку, здійснив зіткнення з автобусом.

Як повідомляв УНН, кількість постраждалих зросла до 5. П'ятьох потерпілих з маршрутного автобусу з тілесними ушкодженнями доставили до лікарні. Троє громадян мають травми легкого ступеню. Одну людину госпіталізовано з травмами середньої тяжкості. І ще одну особу обстежують, лікарі визначають чи є перелом носа і чи необхідна подальша госпіталізація.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП