drugiy-etap-atestatsiyi-prokuroriv-gpu-uspishno-sklali-ispit-749-osib

Другий етап атестації прокурорів ГПУ: успішно склали іспит 749 осіб

 • 13279 переглядiв

КИЇВ. 8 листопада. УНН. Другий етап атестації прокурорів генеральної прокуратури України склали 749 осіб із 776. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу ГПУ.

"За попередніми даними, з 776 прокурорів ГПУ, яких було включено до графіку складання іспиту у формі анонімного тестування на загальні здібності та навички з використанням комп’ютерної техніки на вказані дати, 749 осіб успішно склали іспит, набравши необхідні 93 і більше балів. Ще 4 прокурора не з’явилися", - йдеться в повідомленні.

Додамо, другий етап атестації прокурори ГПУ проходили проходили 6-8 листопада 2019 року.

"Ці результати є попередніми, оскільки час для надання обґрунтування поважності причин неявки прокурорами, які не з'явились на тестування, ще не сплив", - йдеться в повідомленні.

Наступним етапом проходження атестації буде співбесіда. На етапі співбесіди разом з професійними компетенціями кадрові комісії перевірять доброчесність прокурорів і їхню відповідність вимогам професійної етики.

Нагадаємо, успішно пройшли перший етап атестації 795 прокурорів Генеральної прокуратури України з 988.

Раніше УНН повідомляв, 6 листопада розпочався другий етап тестування прокурорів Генеральної прокуратури України в межах атестації для переведення на роботу в нові органи прокуратури.

Українські Національні Новини

Політика