drugiy-den-teatru-absurdu-sobolevskiy-rozpoviv-pro-psevdoreferendum-na-khersonschini

"Другий день театру абсурду": Соболевський розповів про псевдореферендум на Херсонщині

 • 167482 переглядiв

КИЇВ. 24 вересня. УНН. Російські загарбники вдаються до полювання на херсонців для їх залучення до псевдореферендуму, деяких змушують "голосувати" по другому колу, або ж взяти кілька бюлетенів та "проголосувати" за всіх у сім'ї. Про це повідомив перший заступник голови Херсонської облради Юрій Соболевський у суботу, 24 вересня, у Telegram, пише УНН.

Цитата

"Другий день театру абсурду на Херсонщині. Порожні виборчі дільниці залишаються порожніми. "Виборчі комісії" у супроводі озброєних солдатів кочують по області та продовжують полювати на виборців, які всіма способами намагаються уникнути з ними зустрічі", - повідомив Соболевський.

Деталі

Зі слів посадовця, декому з місцевих "не пощастило вже двічі – по другому колу довелося заповнювати бюлетень та "голосувати". "Практикується практика сімейного голосування – якщо вдома застали лише одного члена сім'ї, напружують взяти кілька бюлетенів та "проголосувати" за всіх", - додав він.

"Якщо коротко – відбувається цілковита дичина! З іншого боку від руського миру нічого іншого очікувати і не варто", - резюмував Соболевський.

Доповнення

На окупованих територіях Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей України загарбники оголосили про проведення фейкових "референдумів" щодо приєднання до рф 23-27 вересня.

Сполучені Штати отримали дані, що росія збирається маніпулювати результатами псевдореферендумів на тимчасово окупованих територіях України. За їхньою інформацією, окупаційна влада встановила конкретні цілі щодо явки "виборців" та рівня схвалення "референдуму".

Українські Національні Новини

Війна