dron-obsye-pobachiv-desyatki-zruynovanikh-budinkiv-na-donbasi

Дрон ОБСЄ побачив десятки зруйнованих будинків на Донбасі

 • 9539 переглядiв

КИЇВ. 12 грудня. УНН. Незаконні збройні формування продовжують навмисно обстрілювати мирне населення та населення вздовж лінії розмежування на Донбасі. На одній вулиці у селищі Чигарі Донецької області БПЛА ОБСЄ побачив близько 20 зруйнованих будинків. Про це повідомив прес-центр Операції об’єднаних сил з посиланням на звіт Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, передає УНН.

"9 грудня БПЛА СММ дальнього радіуса дії зафіксував щонайменше вісім зруйнованих житлових будинків (без дахів, залишилися лише зовнішні стіни) на 150-метровій ділянці вулиці у селищі Чигарі у Південному (колишнє Ленінське) на північному сході від Донецька", – йдеться в повідомленні.

За допомогою безпілотника СММ також побачили 12 будинків на південному краї вищезгаданої вулиці та два житлові будинки приблизно за 250 м на схід з аналогічним характером руйнувань.

"За оцінкою Місії, пошкодження будівель були заподіяні влучаннями артилерійських снарядів", – зазначили у штабі.

Нагадаємо, за даними розвідки, на найбільш загрозливих для ворога напрямках бойовики збільшили кількість застосування "вогневих груп"  для обстрілів позицій Об’єднаних сил.

Як повідомляв УНН, сьогодні бойовики вже три рази обстріляли позиції ООС.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП