doroga-v-odin-kinets-u-mariupoli-okupanti-vveli-novu-propusknu-sistemu-radnik-mera

Дорога в один кінець: у Маріуполі окупанти ввели нову пропускну систему – радник мера

 • 312413 переглядiв

КИЇВ. 22 травня. УНН. В заблокованому російськими окупантами Маріуполі ввели нову пропускну систему. Відтепер в’їхати до міста можливо лише за перепусткою, яку видають у пунктах фільтрації комендатури рашистів. Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, пише УНН.

Деталі

Відтепер для в’їзду в Маріуполь потрібно отримати перепустку на авто та пасажирів. Термін дії перепустки три дні, але вона одноразова (тобто скористуватись нею можна лише один раз). Перепустку видають в Мангуші та Виноградному у пунктах фільтрації комендатури окупантів. Черга на отримання перепустки розписана вперед на декілька тижнів.

Для виїзду з Маріуполя автівкою потрібна перепустка на виїзд на авто та пасажирів. Термін та правила дії аналогічні. Перепустку видають у так званих райвіддлках "мвс днр".

Для пересування Маріупольським районом (без в’їзду в Маріуполь) також потрібна перепустка, яку можна отримати в Мангуші. Тобто проїзд з Мангуша до Ялти (або Урзуф) без перепустки неможливий. Термін та порядок дії аналогічні.

Для пересування в середні Маріуполя між адміністративними районами також потрібна перепустка на авто.

Цитата

“Для тих, хто збирається відвідати Маріуполь – пам’ятайте. На зараз це дорога в один кінець. Для тих, хто збирається покинути Маріуполь в бік Запоріжжя, до відкриття офіційних коридорів маєте майже лічені дні до повного закриття проїзду в бік Бердянська”, – наголосив Андрющенко.

Доповнення

У Маріуполі російські окупанти влаштували “автопробіг волонтерів” з червоними прапорами та екскурсію у знищеному драмтеатрі. Відео публікує радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП