donka-nardepa-otrimala-zavdannya-vid-administratoriv-odniyeyi-z-grup-smerti

Донька нардепа отримала завдання від адміністраторів однієї з "груп смерті"

 • 16151 переглядiв

КИЇВ. 25 лютого. УНН. Донька народного депутата Вікторії Сюмар отримала повідомлення із завданням від адміністратора однієї з "груп смертів". Про це В.Сюмар написала на своїй сторінці в Facebook, передає УНН.

"Історія про "синіх китів" видається дивною, якщо вдома немає дітей підлітків. А коли твоя 14-річна донька каже, що півкласу "в грі", і що їй щойно адмін пристала завдання взяти лезо і на руці вирізати 4.20 - не смішно. Звернулися в поліцію. Новина про те, що адмінів знайшла і затримала Нацполіція - не надто помітна, адже в нас "перемога" завжди поступатиметься "зраді". Але це та історія, коли завдяки діям поліції вдається реально врятувати життя. За моєю інформацією, це студенти медуніверситету, які в такий спосіб проводили психологічні експерименти", - написала вона.

Нардеп, зокрема, зауважила, що адміністратор "груп смерті" чітко будили дітей в 4.20, коли рівень кортизолу в крові найвищий, і спостерігали за реакцією.

"Я бачила переписку. Якісна психологічна робота…Мотивації складно зрозуміти. Там багато застосовано речей, які медики вивчають, а от навіщо їм були жертви - це питання", - написала В.Сюмар.

Як повідомляв УНН, в Одесі правоохоронці виявили “91 групу смерті”, 34 із яких вже заблоковані.

Українські Національні Новини

Суспільство