dolyu-pfl-virishuvatimut-11-chervnya-makarov-spodivayetsya-scho-priydut-vsi-klubi

Долю ПФЛ вирішуватимуть 11 червня: Макаров сподівається, що прийдуть всі клуби

 • 15452 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. Сьогодні на засіданні Виконавчого комітету Української асоціації футболу було вирішено провести позачергову Конференцію ПФЛ. На ній планується прийняти остаточне рішення щодо догравання сезону. Президент ПФЛ Сергій Макаров сподівається, що на захід, нарешті, приїдуть всі клуби, передає УНН з посиланням на його інтерв'ю телеканалу "Футбол".

"Я сподіваюся, цього разу всі клуби приїдуть і будуть висловлювати свою позицію колегам очі в очі і пояснювати, чому вони не можуть грати", - сказав він і додав, що на Конференцію ПФЛ запрошено керівництво УАФ.

"ПФЛ запрошує і запрошує керівництво Української асоціації футболу. Андрій Павелко буде присутній на цій конференції, де буде прийматися таке доленосне рішення. Я не знаю, якщо вже на нього клуби не приїдуть, тоді навіщо вони взагалі існують і в футбол грають?" - сказав Макаров.

Відзначимо, у Львові зараз проходить Конгрес УАФ.

Нагадаємо, 21 травня ПФЛ прийняла рішення достроково завершити проведення сезону.

Пізніше, 5 червня, клуби української футбольної Першої ліги проголосували за відновлення чемпіонату і його догравання за регламентом. Однак, в цьому голосуванні взяли участь лише 10 клубів з 16, а підтримали саме рішення тільки 6.

Сьогодні стало відомо про те, що 9 клубів ПФЛ звернулися до УАФ з вимогою не затверджувати рішення, прийняте 5 червня, тому що воно не враховує думок всіх команд.

Українські Національні Новини

Спорт