doklinichne-doslidzhennya-ukrayinskogo-kandidata-u-vaktsini-vid-covid-19-provedene-za-mizhnarodnimi-standartami-golubovska

Доклінічне дослідження українського кандидата у вакцини від COVID-19 проведене за міжнародними стандартами - Голубовська

 • 12160 переглядiв

КИЇВ. 21 жовтня. УНН. Доклінічна фаза дослідження українського кандидата у вакцини від COVID-19 проведена відповідно до міжнародних стандартів. Про це у своєму Facebook написала інфекціоніст, заслужений лікар України Ольга Голубовська, передає УНН.

Інфекціоніст уточнила, що дослідження тривали шість місяців.

"Півроку кропіткої роботи. Вся доклініка проведена на високому рівні і у повній відповідності з міжнародними вимогами. А там подивимося", - написала Голубовська.

Нагадаємо, вчора, під головуванням Президента України Володимира Зеленського відбулася нарада, на якій були присутні вчені, залучені до розробки оригінального українського кандидата у вакцини проти коронавирусной хвороби COVID-19.

Під час наради Президента представили результати доклінічної фази дослідження кандидата у вакцини.

У свою чергу, Президент зазначив, що держава буде підтримувати розробку української протиковідної вакцини.

"Я дуже радий, що ця зустріч відбулася. Йдеться і про високі шанси розробки нашої унікальної оригінальної української вакцини проти COVID-19, і про перший крок до того, щоб відновити виготовлення вакцин в Україні. Держава буде підтримувати вироблення цієї вакцини. Результати, які ви представили, вже показують позитивну тенденцію", - сказав глава держави.

Українські Національні Новини

Політика