do-vaks-skerovano-obvinuvalniy-akt-schodo-eksposadovtsya-derzhribagentstva

До Антикорупційного суду скеровано обвинувальний акт щодо експосадовця Держрибагентства

 • 12995 переглядiв

КИЇВ. 10 вересня. УНН. До Вищого антикорупційного суду скеровано обвинувальний акт про обвинувачення колишнього першого заступника голови Державного агентства рибного господарства України у поданні недостовірної інформації в електронних деклараціях. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу САП.

"Прокурорами САП за матеріалами досудового розслідування детективів НАБУ скеровано до суду обвинувальний акт про обвинувачення колишнього першого заступника голови Державного агентства рибного господарства України у поданні суб’єктом декларування недостовірних відомостей до декларації особи уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування", - йдеться в повідомленні.

Як вже повідомлялось, за версією слідства, у деклараціях за 2016 - 2017 роки та частину 2018 року посадовець не зазначив відомості про наявні у нього фінансові зобов’язання як поручителя за кредитним договором на загальну суму, що перевищує 1,8 млн гривень.

Нагадаємо, колишньому першому заступнику голови Державного агентства рибного господарства України повідомлено про підозру у декларуванні недостовірної інформації про наявні у нього фінансові зобов’язання як поручителя за кредитним договором на загальну суму, понад 1,8 млн гривень.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП