do-mariupolia-prybuvaiut-rosiiski-viiskovosluzhbovtsi-atesh

До Маріуполя прибувають російські військовослужбовці - "АТЕШ"

 • 16282 переглядiв

До окупованого Маріуполя перекидаються нові російські військовослужбовці та військова техніка. Останніми днями у зв'язку зі значними російськими втратами під час бойових дій до окупованого міста прибувають автобуси з військовослужбовцями та військова техніка для посилення наявних окупаційних підрозділів на лінії фронту.

В окупований Маріуполь росіяни стягують військову техніку та солдатів. Про це повідомляють активісти в телеграм-каналі "АТЕШ",  передає УНН.

Наші агенти ведуть спостереження за військовою технікою в місті. Повідомляють, що останніми днями прибуло безліч автобусів із військовими номерами і людьми у формі. Судячи з усього, це нова партія військових, які повинні поповнити існуючі окупаційні підрозділи на лінії фронту. Російські підрозділи потребують постійного заміщення людського ресурсу через значні втрати в боях.

- зазначили активісти.

Деталі

Як підтвердження своїх слів вони виклали цілу папку відеодоказів.

Активісти також повідомили, що вони своєю чергою теж розширюють свої ряди. Для ефективної взаємодії вони об'єдналися з активістами Маріупольського спротиву @mrplSprotyv, і в них уже є результати взаємодії.

Крім того, в "АТЕШ" повідомили, що 13 квітня в Маріуполі від отруєння загинули троє окупантів Причини їхнього отруєння ще встановлюють. Зазначається, що вони жили на території одного з колишніх промислових об'єктів.

Тетяна Салганік

Війна