do-22-morozu-sinoptiki-dali-prognoz-do-kintsya-tizhnya

До 22° морозу: синоптики дали прогноз до кінця тижня

 • 11182 переглядiв

КИЇВ. 14 січня. УНН. До кінця поточного тижня в Україні утримається сніжна та морозна погода, найхолодніше буде на півночі та сході країни - вночі температура повітря тут може знижуватися до 22 градусів із позначкою "мінус". Про це УНН повідомили в Укргідрометцентрі.

"Завтра в Україні, крім південних областей, невеликий сніг, температура протягом доби 3-8°, в західних та північних областях 8-13° морозу, вдень на півдні країни від 3° морозу до 2° тепла", - вказали синоптики.

За їхніми даними, у наступні дві доби, 16-17 січня, очікується холодна погода з температурою вночі 13-19°, в неділю у північній та східній частині до 22° морозу, вдень 11-16°, на Закарпатті та в південних областях вночі 8-13°, вдень 5-10° морозу; переважно без опадів, лише 16 січня у східних областях невеликий сніг.

На дорогах країни місцями ожеледиця.

Через прийдешні морози уряд вже ухвалив низку заходів: по всій Україні буде розгорнута мережа пунктів обігріву на період зниження температури, а на дорогах працюватиме снігоочисна техніка. Міненерго і місцева влада мають забезпечити стале функціонування систем електро-, тепло- та газопостачання

Додамо, по Україні вже з середини листопада розігралася зимова погода. У ніч на 19 листопада в Україні були значні температурні контрасти - на заході та півдні +5°, на сході -20°. 

Українські Національні Новини

Суспільство