dlya-upl-pridbayut-sche-dva-var-avtobusi-pavelko

Для УПЛ придбають ще два VAR-автобуси - Павелко

 • 22187 переглядiв

КИЇВ. 24 березня. УНН. Найближчим часом кількість в автопарку автобусів VAR в УПЛ буде розширено. Про це в ефірі програми "Великий футбол" розповів президент Української асоціації футболу Андрій Павелко, передає УНН.

Так, планується закупити ще два автобуси VAR, що дасть змогу застосовувати систему відеодопомоги арбітрам у 6 матчах туру УПЛ.

"Найближчим часом ми отримаємо вже три автобуси. Один автобус - один матч у турі, значить зможемо повністю обслуговувати VAR 6 матчів у турі", - сказав він.

Павелко додав, що одна машина коштує до 300 тисяч євро.

"У нас вже є розуміння, що до одного автобусу, повністю укомплектованого технікою, додається пропозиція "Десни". А третій автобус запропонував один з наших партнерів, який буде відповідати за чистоту матчів, пов'язаний з комітетом чесної гри. Ця компанія запропонувала свою допомогу в ще одному повністю укомплектованому автобусі", - розповів президент УАФ.

Як писав УНН, Асоціація футболу долучається до протистояння коронавірусу, і окрім фінансової підтримки лікарень, віддає свій транспорт на потреби медиків по всій Україні. 

Українські Національні Новини

Спорт