diti-z-cherkas-dopomogli-mkhp-gromadi-zbirati-groshi-na-aparati-dlya-likuvannya-poranenikh

Діти з Черкас допомогли “МХП-Громаді” збирати гроші на апарати для лікування поранених

 • 135674 переглядiв

КИЇВ. 15 липня. УНН. У Черкасах дітлахи організували збір коштів на імпровізованому блокпості в одному з дворів міста. За два тижні їм вдалося зібрати 1 535 грн, які вони передали благодійному фонду “МХП-Громаді” для покупки вакуумних апаратів, що пришвидшують і полегшують лікування поранених. Про це повідомили у пресслужбі Фонду, передає УНН.

Цитата

“Ліна, Мілана, Аліса, Поліна, Влад, Даринка, Артур, Ася, Мирон, Єва, Софа, Дениско та інші хлопчаки та дівчатка одного з черкаських дворів перетворили дитячу розвагу в серйозну роботу по збору коштів для підтримки військових. Маленькі друзі навіть не усвідомлювали, що вони не просто грають у блокпост, а виховують у собі національний дух єдності. І нехай не всі водії зупинялися за їхньою вимогою, не всі погоджувалися класти в скриньку свої внески, проте діти вірили, що їхня праця недаремна і вона обов’язково допоможе тим, хто боронить нашу країну в найгарячіших точках”, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо

У червні “МХП-Громаді” відкрив збір коштів на вакуумні апарати для загоювання ран.  Фонд вже закупив три апарати для Черкаської обласної лікарні.

Довідка

МХП — провідний виробник курячого м’яса в Україні з найбільшою часткою ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів (“Наша Ряба”). Засновник компанії — Юрій Косюк.

Українські Національні Новини

Суспільство