deputati-grupi-i-kolomoyskogo-i-eks-regionali-golosuvatimut-za-byudzhet-yak-zaychiki-nardep

Депутати групи І.Коломойського і екс-регіонали голосуватимуть за бюджет, як зайчики — нардеп

 • 16132 переглядiв

КИЇВ. 20 грудня. УНН. Народні депутати від груп “Відродження”, “УКРОП” та “Воля народу” голосуватимуть за проект бюджету на 2017 рік, як зайчики. Про це в ексклюзивному коментарі УНН заявив народний депутат Юрій Дерев’янко.

“В результаті оцих оборудок (з ПриватБанком — ред.), які відбуваються, всі депутати, які сьогодні є у „Відродженні“, які залежать від Коломойського, і в УКРОПі, і всі інші будуть голосувати, як зайчики, я так думаю”, — сказав Ю.Дерев’янко.

Крім того, за його словами, “як зайчики” голосуватимуть і нардепи-регіонали “Волі народу”.

“Я думаю, що це вже куплено. Онищенко там (за кордоном — ред.), а справа Онищенко (про підкуп народних депутатів — ред.) живе тут”, — сказав Ю.Дерев’янко.

За його словами, парламентарі за будь-яку ціну протягуватимуть проект бюджету сьогодні.

“Підтягнуть і мобілізують усіх живих, мертвих, ненароджених, хворих, щоб усі приповзли і тиснули на кнопки або буде кнопкодавство. Я думаю, що в них зараз буде Сталінград, який вони будуть брати і відстоювати”, — додав нардеп.

Він також уточнив, що чим ганебніший бюджет стосовно народу, тим вищі ставки політичної корупції у парламенті.

Як повідомляв УНН,  Верховна Рада у вівторок планує розглянути пакет законопроектів, необхідних для ухвалення Держбюджету та проект кошторису на наступний рік.

Нагадаємо, у проекті Держбюджету передбачені доходи на рівні 721,4 млрд грн, що на 15,1 млрд грн більше від показника за попереднім проектом, витрати — 790,4 млрд грн, що на 15,1 млрд грн більше.

Граничний рівень дефіциту передбачений у проекті державного кошторису — 77,5 млрд грн, граничний обсяг держборгу — 2,296 трлн грн.

У проекті також передбачено підняття рівня мінімальної зарплати до 3200 грн (з 1 січня).

У проекті Держбюджету передбачені додаткові видатки для забезпечення підвищення рівня зарплат працівникам бюджетної сфери на суму понад 28 млрд грн.

У проекті Держбюджету уряд заклав 3% росту ВВП протягом наступного року.

Також зазначимо, Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що проект кошторису на 2017 рік погоджений з МВФ.

Українські Національні Новини

Політика