debati-na-olimpiyskomu-politsiya-gotuyetsya-zabezpechuvati-poryadok-na-stadioni

Дебати на "Олімпійському": поліція готується забезпечувати порядок на стадіоні

 • 9825 переглядiв

КИЇВ. 9 квітня. УНН. Нацполіція України готується забезпечувати публічний порядок та безпеку на НСК "Олімпійський", зокрема з дирекцією стадіону відбулася координаційна нарада. Про це повідомила заступник директора департаменту комунікації Нацполіції Ольга Атаманова у Facebook, передає УНН.

"Поліція готується до забезпечення публічного порядку та безпеки на Олімпійському. Прямо зараз голова Нацполіції Сергій Князєв, перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий, голова ДСНС Микола Чечоткін, керівництво Нацгвардії, начальник поліції Києва Андрей Крищенко та дирекція стадіону провели координаційну нараду на стадіоні, де, можливо, відбудуться дебати кандидатів у президенти", - написала Атаманова.

Нагадаємо, кандидат у президенти України Володимир Зеленський погодився на дебати перед другим туром виборів, однак висунув свої умови до чинного Глави держави Петра Порошенка, зокрема, щодо їх проведення на НСК "Олімпійський".

Його пропозицію прийняв чинний Глава держави, кандидат у президенти Петро Порошенко, вказавши: "стадіон, так стадіон".

Голова правління НСТУ Зураб Аласанія заявив, що НСТУ починає перемовини з кандидатами у президенти щодо організації їхніх дебатів на НСК "Олімпійський".

Як повідомляв УНН, кандидат у президенти Петро Порошенко прийде на дебати 19 квітня на "Суспільне".

При цьому, він заявив, що чекає Володимира Зеленського на дебати на стадіоні НСК "Олімпійський" 14 квітня.

Кандидат у президенти України Володимир Зеленський заявив, що піде на дебати 19 квітня на НСК "Олімпійський".

Українські Національні Новини

Політика