dbr-peredalo-spravu-za-pidozroyu-ribalki-u-derzhzradi-do-sbu

ДБР передало справу за підозрою Рибалки у держзраді до СБУ

 • 19493 переглядiв

КИЇВ. 13 березня. УНН. Підслідність у кримінальному провадженні за фактом можливого вчинення державної зради народним депутатом України Сергієм Рибалкою визначено за слідчими Служби безпеки України. Про це УНН повідомили у Державному бюро розслідувань.

"Кримінальне провадження за фактом можливого вчинення державної зради народним депутатом України Сергієм Рибалкою слідчими Державного бюро розслідувань не розслідується, підслідність у зазначеному кримінальному провадженні визначено за слідчими Служби безпеки України", - повідомили УНН у ДБР.

Зазначимо, що відповідне кримінальне провадження було внесено НАБУ до Єдиного реєстру досудових розслідувань 17 січня 2019 року. Тоді підслідність у кримінальному провадженні була визначена за слідчими Центрального апарату Державного бюро розслідувань.

Нагадаємо, що паралельно з цим СБУ підозрює сімейний бізнес Рибалки в організації незаконної торгівлі снеками на окупованих територіях, зокрема, на тих, що підконтрольні "ЛНР". Одному з топ-менеджерів (ТОВ "Снек Експорт") у цій справі вже був винесений обвинувальний вирок.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП