covid-19-u-stolitsi-zakriti-chotiri-shkoli-ta-tri-ditsadki

COVID-19 у столиці: закриті чотири школи та три дитсадки

 • 19283 переглядiв

КИЇВ. 9 жовтня. УНН. Станом на 7 жовтня у столиці на COVID-19 хворіють 432 учні та 334 вчителя. На карантин закриті чотири школи та три дитячі садочки. Про це УНН повідомили в Департаменті освіти і науки КМДА.

“Кількість учнів, які хворіють на COVID-19 станом на 7 жовтня 2020 року – 432. Кількість вчителів, які хворіють на COVID-19 станом на 7 жовтня 2020 року – 334”, - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що у Києві через коронавірус закрито чотири школи та 409 класів з різних шкіл перейшли на дистанційне навчання.

“Кількість тимчасово закритих груп у закладах дошкільної освіти станом на 7 жовтня 2020 року – 56. Кількість тимчасово закритих закладів дошкільної освіти станом на 7 жовтня 2020 року - 3”, - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв УНН раніше, у місті Борисполі Київської області школу закрили на карантин через підтверджений COVID-19 в одинадцяти вчителів та п’яти учнів.

Нагадаємо, в Україні діти розпочали навчальний рік не дистанційно, а у закладах освіти. У перші ж дні навчання у кількох регіонах були зареєстровані випадки “занесення” коронавірусу учнями до школи — цілі класи разом з вчителями були змушені піти на карантин.

Після цього за дорученням уряду створили моніторингові групи для перевірки правил безпеки у школах, особливо у тих навчальних закладах, які розташовані не в обласних центрах.

Українські Національні Новини

Суспільство