chornomorskiy-flot-rf-proviv-navchannya-v-okupovanomu-krimu

Чорноморський флот РФ провів навчання в окупованому Криму

 • 24062 переглядiв

КИЇВ. 9 січня. УНН. Морська авіація та ППО Чорноморського флоту РФ провели навчання в окупованому Криму, одним із елементів було відбивання атаки безпілотних літальних апаратів. Про це повідомляє УНН із посиланням на російські ЗМІ.

Деталі

"Для проведення перевірки та готовності чергових сил протиповітряної оборони Кримського півострова з екіпажами морської авіації та ППО Чорноморського флоту, а також з дивізіонами зенітних ракетних систем С-400, розрахунками ракетно-гарматних комплексів "Панцир-С" проведено тренування за зонами відповідальності. Під час заходу було відпрацьовано питання виявлення та супроводження літальних апаратів, зокрема на надмалих висотах", — ідеться у повідомленні.

Як зазначили, у навчаннях було задіяно зенітні ракетні та радіотехнічні підрозділи ВПС та ППО Південного військового округу, літаки-розвідники Су-24МР, багатоцільові винищувачі Су-27 та Су-30СМ, а також бойові розрахунки дивізіону комплексів С-400 "Тріумф" та "Панцир-С" зі складу об'єднання ВПС та ППО Південного військового округу.

Нагадаємо

У липні минулого року Чорноморський флот РФ провів навчання зі знищення загону кораблів умовного супротивника.

Українські Національні Новини

Суспільство