choloviku-yakiy-silno-pobiv-ta-namagavsya-spaliti-pensionerku-povidomili-pro-pidozru

Чоловіку, який сильно побив та намагався спалити пенсіонерку, повідомили про підозру

 • 14973 переглядiв

КИЇВ. 29 березня. УНН. На Одещині у селі Армашівка Ширяївського району засуджений за розбій, перебуваючи у виправному центрі, жорстоко побив і намагався підпалити пенсіонерку. Напередодні чоловікові повідомили про підозру. Про це журналісту УНН повідомила начальник відділу комунікації поліції в Одеській області Любов Гордієвська.

“Розпочато кримінальне провадження за підпал та замах на вбивство, а саме за статями 194 ККУ умисне нищення та пошкодження майна та ст. 115 ККУ замах на вбивство. Слідчі вийшли з клопотанням тримання його під вартою, на усі речові докази було накладено арешт. Вчора чоловікові було оголошено про підозру. Наразі деталі не розголошують опираючись на таємницю слідства допоки слідство не буде завершено”, - повідомила Гордієвська.

Зазначається, що чоловік 1988 року народження, перебував у Ширяївському виправному центрі за розбій. Умови цього закладу передбачають обмеження волі, ув’язнені не можуть залишати певну територію, але за дотримання правил їм дозволено пересуватись територією населеного пункту.

Раніше цей чоловік викрав у старенької 500 гривень, а та повідомила про це керівництво виправного центру. Після чого зловмисник і помстився жінці. Наразі вона перебуває у лікарні.

Як повідомляв УНН, рецидивіста засудили до довічного ув’язнення за розбій і вбивство.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП